top of page

NYHETER

Ta en titt på våra upplägg här för nyheter och de senaste händelserna i vårt företag!

FASADINSPEKTION I CENTRALA MALMÖ

Dec. 15, 2022

På begäran av Karaten Bygg hade vi utfört en inspektion av tak och fasad samt balkongerna på ett bostadshus i Malmö. Underlaget skulle ge en generell bild på tillståndet av de undersökta områden. Trots en riktig kylig dag och temperatur på -10 klarade sig drönaren utmärkt.

Batterierna på Mavic 2 Enterprise har nämligen en smart funktion med uppvärmning under flygningen, vilket ger möjlighet till att klara uppdrag under vintertid.

DJI_0522.JPG

NYTT ÅR 2022

2 januari 2022

Gott Nytt År! Vi på DroneX Fly hoppas att ni har haft det mysigt med nära och kära över helgerna. Det är snart dags att komma igång efter ledigheten!
Möjligtvis behöver ditt tak inspekteras eller finns det något objekt som ska skannas på marken? Nu erbjuder vi en januarikampanj på 30 %. Vi kan hjälpa till med planering och utförande utifrån ditt behov! Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Image by Erik Odiin

SEPTEMBERKAMPANJ!

1 september 2021

Hösten närmar sig och det är dags att planera och utföra projekt de kommande månaderna! Nystartskampanjen fortsätter med 30 % rabatt på våra tjänster. Ring oss eller mejla för att diskutera kring dina behov!

Image by lucas Favre

MAVIC 2 ENTERPRISE

11 augusti 2021

Lås oss presentera Mavic 2 Enterprise Zoom drönare från märket DJI. Denna drönare är speciellt utvecklad för bl.a inspektioner. Det är den mest kompakta modellen i Enterprise linjen vilken gör att den kan vara i trånga och svårt tillgängliga utrymmen. Lite av dess egenskaper och funktioner:

  • ​Möjlighet för zoom. Man kan komma tätt inpå men ändå hålla sig på säkert avstånd från ett objekt. Optisk 2x zoom och 3x Digital zoom.

  • DJI AirSense system. Drönaren är utrustad med en transponder som ger varningar om närliggande flygfarkoster, vilket bidrar till ökad säkerhet.

  • Säkrare flygning med mindre risk för kollisioner i komplexa miljöer med hjälp av sensorer som känner av hinder i alla riktningar. Åtta kamerasensorer och två infraröda sensorer bygger upp ett rundstrålande system.

  • Med den förbättrade framdrivningssystem och propellrar får drönare längre flygtid på upp till 31 minuter.

  • Uppvärmda batterier. Drönaren klarar av temperaturer ner till -10C tack vare möjlighet till uppvärmning, som annars är ett problem för drönare under vintertid.

DJI Mavic 2 Enterprise

FÖRLÄNGNING AV KAMPANJ!

1 augusti 2021

Vi hoppas att ni har haft och fortfarande har en underbar sommar! Nu förlänger vi kampanjen under augusti månad där vi erbjuder 50 % rabatt på våra tjänster! Hör av dig om du undrar något.

JULIKAMPANJ!

1 juli 2021

För att fira vår uppstart erbjuder vi 50 % rabatt på våra tjänster under juli månad! Passa på, kontakta oss idag för en gratis offert! Eller också om du har några frågor eller funderingar.

Handkontroll drönare

GLAD MIDSOMMAR!

25 juni 2021

Glad midsommar önskar vi på DroneX Fly! Vi vill passa på att informera er om att vår hemsida är nu igång! Här kan ni läsa mer om oss och våra tjänster. Följ oss gärna på våra sociala medier, Facebook, Instagram och LinkedIn. Länkar hittar ni längst ner på hemsidan!

Sommardrönare
Nyheter: Nyheter
bottom of page