top of page
Drönaroperatör Max Beksson

DRONEX FLY

DroneX Fly är ett företag med utgångspunkt i Malmö som specialiserar sig på inspektion och skanning och utför tjänster i hela Skåne.


Företaget drivs av mig Max Beksson och jag är utbildad drönaroperatör med bakgrund i luftfart som jag har varit verksam i sedan många år tillbaka. Jag är även kommersiell pilot och flyger flygplan av modellen Boeing 737.

Allt relaterat till flygning är min stora passion! Att flyga drönare och flygplan har en hel del gemensamt, mina kunskaper och erfarenheter hjälper mig att utföra uppdrag med den högsta kvalitén och säkerheten i åtanke. Därför ligger säkerheten i fokus och att gällande lagar och regler för drönarflygning följs.


Min drönar licens tog jag på WeFly, en professionell skola i Köpenhamn i Danmark som har kommersiella piloter i undervisningen och som levererar utbildning med den högsta standarden.


Företaget är registrerat hos Transportstyrelsen och har alla gällande tillstånd för flygningar i Sverige. Jag använder mig av drönare från marknadens ledande märke DJI som levererar högupplösta bilder och video.


DroneX Fly levererar tjänster av högsta kvalité med marknadens bästa pris skräddarsydda efter varje kunds unika behov. Målet är att att få dig som kund att bli nöjd och tillfredsställd med resultat!

Om: Om företaget
bottom of page